DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Güngör Aslan Anadolu Lisesi

“Frendship is Beautiful” eTwinning Projemiz

“Frendship    is   Beautiful” etwinnig Projemiz

e- Twinning projemiz başladı. Erzurum Narman Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde görevli İngilizce öğretmeni   Merve Seyrek  kuruculuğunda  “Frendship    is   Beautiful” adlı  proje de , okulumuz Matematik öğretmeni    Gülseren   ORHAN   ile  proje ortağı olarak çalışmalar yürütüyoruz .

Ayrıca projemizde,  Romanya’dan  kurucu yardımcı ortağımız Colegiul  National  Nicolae Grigorescu , İzmir’den   Bornova Anadolu Lisesi ,   Aydın’dan Atça Şehit  Mutlu  Uçar Anadolu Lisesi  Osmaniye’den Şehit  Hayrettin  Mennan  Kız Anadolu  İmam Hatip Lisesi  ve Macaristan’dan Szent  Laszla  Altalanos Müvelodesi  Közpant  ortaklarımız yer almaktadır.  Projemizde  5  Türk , 2 Romanya  ve  1 Macaristan  ortağımız vardır.

Projemizin amacı, İngilizce dilinde ilişkileri   arttırmak,  arkadaşlıkları güçlendirmek, farklı kültürleri web2   araçlarını kullanarak öğrenmek.Dört  aylık bir süreçtir. Projemizde  Şubat ayı  içerisinde  öğrenci  tanıtımları,  Mart ayında  Kadınlar günü  ve  şehir tanıtımları,  Nisan ayında okullarımızın  ve derslerimizin  tanıtımı , Mayıs ayında  çocuk hakları  ve arkadaşlık  üzerine  geleceğe  yazılar  yazma  ve tüm ortak okulların  şiir  yazması  ve  okuması  etkinliği  yapılacaktır.

06-03-2024

Yayın: 06.03.2024 - Güncelleme: 06.03.2024 22:17 - Görüntülenme: 76